5 ajtós Civic

ÚTRA KÉSZEN

Egy autó, amely a valódi utakra készült.

A Honda Civic az első pillanattól kezdve arra készült, hogy minél élvezetesebb legyen vezetni. Ennél azonban jóval többre képes. Sokoldalú, alkalmazkodik az Ön igényeihez.

A Civic választék mostantól az új Comfort Sport és az új Executive Sport típusokkal bővül. Az 1,0 literes VTEC Turbo motoroknak, a sportos 17"-es felniknek és a versenyautókhoz hasonló hátsó csomagtérajtónak köszönhetően megjelenése legalább annyira izgalmas, mint maga a vezetés. Figyelje a Honda Civic Sport sorozattal kapcsolatos további híreinket!

AZ ÖN CIVIC MODELLJE

Különböző, azaz jobb.

Az ötajtós Civicet számos különböző módon teheti még egyedibbé. Válasszon a kiegészítő csomagok közül, vagy szerelje fel egyedi elemekkel autóját a még vonzóbb külső érdekében.

VEZETÉSRE TERMETT FORMA

Az új ötajtós Civic minden környezetben felhívja magára a figyelmet.

Nem kérdés, hogy a kifinomult, atletikus vonalak a kiemelkedő teljesítményre utalnak. Az átalakított lökhárítók és a LED-es fényszórók már első pillantásra lenyűgöznek, ­ezt követi az alacsony, aerodinamikus profil. Bármely részletet is vizsgáljuk, egyértelműen látszik, hogy az új generáció a vezetési élmény jegyében született.

A Honda Civic Executive új, sportos kialakítású 17-es felnikkel kerül forgalomba.

 

KIVÉTELESEN SOKOLDALÚ

Ez az autó élvezetes vezetési élményt kínál, de a mindennapok során felmerülő követelményeket is maradéktalanul kielégíti.

TELJESÍTMÉNY

A szuperhatékony motoroknak és a könnyű karosszériának köszönhetően páratlan irányíthatóságban lehet része.

A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. Két továbbfejlesztett benzinmotor közül választhat: az egyik egy erőteljes, 182 lőerős 1,5-es VTEC Turbo, a másik a hatékony, 126 lóerős 1,0-s VTEC Turbo benzinmotor. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

 

Autózzon mindig biztonságban!

Az ötajtós Civic Önhöz igazodó, lenyűgöző vezetési élményt nyújt. A kézi kapcsolású váltók kedvelői számára a remekül megtervezett, sebészi pontossággal kezelhető, hatfokozatú erőátvitelt ajánlunk, ezzel a teljes fordulatszám-tartományban élvezetesen, sportosan autózhatnak.

A sportos VTEC turbo teljesítmény és kiváló irányíthatóság tökéletesen kiegészíti az alacsony, aerodinamikus profilt, amely atletikus külsőt kölcsönöz a Civicnek.

 

Teljes nyugalom

A benzines modellek esetén a 7 sebességes CVT automata sebességváltót is választhatja, amely még nyugodtabb vezetést garantál. Ezzel a folyamatosan változó áttételű, automatikus egységgel minden helyzetben egyenletesen és erőteljesen gyorsíthat, sőt akár a kormány mögött elhelyezett, „versenyautós” fülekkel is váltogathat a fokozatok között.

 

Az ECON üzemmód használatával tovább csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

 

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

Különféle tartozékcsomagjainkkal stílusosabbá és tartósabbá teheti Civicjét.

 

Extraként rendelhető kerekek

Egy jó felnigarnitúra felér egy merész kinyilatkoztatással! Mindegy, hogy milyen stílust szeretne kifejezni autója kerekeivel, itt biztosan megtalálja a megfelelő szettet.

17 COLOS CI1701 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
17 COLOS CI1701 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
A 17 colos CI1701 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű betétekkel, Black Pearl festésű középkupakkal és krómozott H-jellel kápráztatja el környezetét.
18 COLOS CI1804 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS CI1804 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
A 18 colos CI1804 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű, fényes lakkal bevont betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel vonja magára a figyelmet.
18 COLOS CI1802 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS CI1802 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
A 18 colos, többszínű CI1802 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Tuscan Orange fényezéssel, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal, fényes lakkozással és krómozott H-jellel csábít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.
18 COLOS CI1801 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS CI1801 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
A 18 colos CI1801 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, fényes lakkozással, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel hódít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.

 

KÜLÖNÁLLÓ KIEGÉSZÍTŐK

Ez az Ön Hondája – fejezze ki egyéniségét eredeti kiegészítőinkkel!

Dokumentumok

Munkatársak

Szövő Zsolt István
Értékesítési vezető
+36-30-933-8800
Németh Gabriella
Értékesítő
+36-30-209-1008
Bakos György
Értékesítési Tanácsadó
+36-30-311-0667