CR-V


FEDEZZE FEL A NYÍLT TEREKET

Minden egyes porcikáját az alkalmazkodás és a kényelem hatja át.

A CR-V modellt átterveztük, és olyan sima, áramló vonalakat kapott, amelyek soha nem kerülik el a figyelmet. Lenyűgöző belső teret hoztunk létre; olyat, amely luxusszínvonalú, tágas érzetet és bőséges lábteret biztosít mindenki számára. Minden utazás maga az öröm; ha pedig nagyobb helyre lenne szüksége valamilyen nagy, esetlen tárgy szállításához, a CR-V azt minden további nélkül megoldja. 

A MOZGÁS HATALMA

A nyílt utakra tervezve.

Rengeteg teljesítményt csalogathat ki hatfokozatú kézi vagy a hétfokozatú automatikus CVT-váltóval felszerelt, fejlett 1.5 VTEC TURBO motorunkból. Az új futóművel kombinálva a vezetési élmény agilis és sportos lélekkel bír. A teljesen új CR-V tökéletes eleganciával és kényelemmel viszi el egészen a célállomásig – csak mutasson rá arra a horizonton és indulás! 

MÉG TÖBB VONZERŐ

Következő CR-V modellünk új, továbbfejlesztett hibrid hajtáslánccal lesz kapható.

Most a világ legkedveltebb SUV-je még nagyobb szerephez jut a mai vezetési körülmények között intelligens, rendkívül fejlett hibrid hajtásláncával. Zökkenőmentes és izgalmas vezetési élményt nyújt Önnek, bárhová is tart, a sportos teljesítményt kiváló gazdaságossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással ötvözve. 

EMELJE MAGASABB SZINTRE

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy ezt a vadonatúj SUV-t kicsit még inkább a saját képére formálja. Rendelkezésre áll a tartozékcsomagok választéka, valamint számos egyedi elem. Új CR-V autóját felruházhatja azokkal az extra, feltűnő kis vonásokkal, amelyek által az autó igazán a sajátjává válik. 

 

FIGYELJE MEG A RÉSZLETEKET

Tegye még stílusosabbá CR-V autóját – ahogyan csak szeretné. Ragyogó és merész, vagy sötét és kifinomult, normál vagy metálfényezés – válassza azt a színt, amely igazán kifejezi egyéniségét.

Válassza ki új CR-V autója színét

Premium Crystal Red Metallic Lunar Silver Metallic Crystal Black Pearl Modern Steel Metallic Platinum White Pearl Rallye Red Cosmic Blue Metallic Premium Agate Brown Pearl
Premium Crystal Red Metallic

 

GYÖNYÖRŰ STÍLUS

Új, karcsú, modern kialakításával az új CR-V továbbra is az
elődmodelleket idézi – ez az új generáció minden
várakozását felülmúlja.

 

A "JÓ HANGULAT" TÉNYEZŐ

Egy hangulat, amit meg kell tapasztalni.

Helyezkedjen el akár bőrbevonatú, akár szövetkárpit üléseinken - tudni fogja, mire gondolunk. Ez egy olyan érzés, amelyet a biztonság és a kényelem érzete hat át. Majd nézze meg közelebbről a belső teret, és a CR-V sok más kifinomult részletet tár fel Önnek. 

Stílusos jellemzők

Az új, modern anyagokból készült, szemet gyönyörködtető belső részletek kiemelik az olyan elemeket, mint a levegőzőrostélyok, kormánykerék, ajtókilincsek és a klímaberendezés kezelőpanelje. 

Konzol Önnek

Az első ülések közé ékelt tárolórekesz háromféleképpen állítható, és amikor teljesen nyitva van, bőséges helyet biztosít egy vagy két nagyobb tárgy tárolására is. 

A fenséges hetes

Az új CR-V továbbra is megtartja az erőfeszítés nélkül, egyetlen mozdulattal lehajtható hátsó ülését, és egyes benzines felszereltségi szinteken két további üléssel kiegészített harmadik üléssort kínál. Használaton kívül az üléseket szépen le lehet hajtani – eltűnnek a csomagtér padlójában. 

A nyitható üvegtető többet enged be a külvilágból vezetés közben.
A második üléssorban lévő, 60:40 arányban osztott ülések egyetlen mozdulattal síkra hajthatók növelve a csomagtér méretét.

 

TEKINTET AZ ÚTON

Minden, amire szüksége lehet, kéznél van.

Egy színes TFT kijelző biztosítja a vezető számára a lényeges információkat, közvetlenül előtte. Ezt Vezetői Információs Felületnek nevezzük, amely a fő adatokat közvetlenül a vezetőnek jeleníti meg. 

A kijelzőn

A Vezetői Információs Felületen könnyedén görgethet a kormánykerékre szerelt hüvelykujjpad vagy hangvezérlés segítségével, és számos különböző funkció közül választhat: SMS és e-mail megjelenítése, audió információk, telefonos kapcsolatok, összkerékhajtás státusz és még az autóval kapcsolatos információk is. 

Többfunkciós kormánykerék

A Vezetői Információs Felületen kívül a kormánykeréken lévő kezelőelemek lehetővé teszik további funkciók aktiválását, mint például a hangerő, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó rendszer. A legmagasabb felszereltségi szintnél a kormánykerék fűthető – a téli vezetést fűszerező didergést elűzendő. 

Annak érdekében, hogy vezetés közben ne terelődjön el a figyelme, egyszerűen görgessen és válassza ki a szükséges információkat anélkül, hogy kezeit le kellene vennie a többfunkciós kormánykerékről.
A kiterjesztett valóságot megtestesítő szemmagasságú kijelző a fontos információkat jeleníti meg, így a járművezető anélkül láthatja az adatokat, hogy le kellene vennie szemét az útról.

 

MARADJON KAPCSOLATBAN A HONDA CONNECT RENDSZER SEGÍTSÉGÉVEL

Az információs és szórakoztató rendszer lehetőséget ad rá, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a 7 hüvelykes érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat üzeneteket stb. 

Még több kapcsolat

Az előtelepített, internetes alapú Aha™ audiólejátszó alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. 

A nagy, könnyen értelmezhető ikonok egy pillantás alatt felismerhetők.
A 7 hüvelykes érintőképernyőnek köszönhetően minden elérhető közelségbe kerül, amire a kapcsolattartáshoz szüksége van.
A Garmin navigációs rendszer mindig tudja, merre jár, és segít eljutni a célig.

 

AGILIS ÉS KEZES

A legkifinomultabb futómű, amit a CR-V számára valaha is megalkottunk.

Az új CR-V a zaj- és rezgési szinteket jelentősen csökkentő tervezésének köszönhetően magas szintű menetkomfortot biztosít, emellett sportos és megnyerő vezetési élményt nyújt minden alkalommal. 

Tapadás és úttartás

A könnyebb és merevebb futómű, a vadonatúj felfüggesztések és a Honda legkorszerűbb összkerékhajtás technológiájnak – Valós Idejű Összkerékhajtás Intelligens Vezérléssel – eredményeként a CR-V még jobb teljesítményt nyújt terepen. 

A Valós Idejű Összkerékhajtás folyamatosan figyeli a körülményeket és alacsony tapadás, valamint fokozattabb erőleadást igénylő helyzeteknél, mint például egy meredek lejtőn való felkapaszkodás, esetén avatkozik be.

 

TURBÓTELJESÍTMÉNY

Sportos kiállás, kategóriaelső teljesítmény és kiemelkedő hatékonyság.

Gyorsan reagáló, üzemanyag-takarékos VTEC TURBO motorunk – legyen akár a 173 vagy a 193 lóerős változat – számos könnyű alkatrész felhasználásával készül, ami az innovatív, alacsony súrlódású technológiákkal kombinálva segít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

 

IRÁNYÍTOTT TELJESÍTMÉNY

A Honda Agilis Vezetést Támogató Rendszerét (Agile Handling Assist) kifejezetten az európai útviszonyokat és vezetési stílusokat figyelembe véve alkották meg.

A rendszer finom és stabil kormányzással segíti a vezetőt a kis és nagy sebességű kanyarodásoknál. 

Gördülékeny reakció

Az új CVT automata sebességváltónk a közvetlen és egyenletes érzetet nyújt a gyorsítások során. A Korai Visszaváltások Fékezésnél (Early Downshift During Braking) névre keresztelt vezetési segédlet felismeri a lassulást és motorféket biztosít lejtőn lefelé haladás közben. Ugyanez az egyedülálló Honda funkció azonban magas fordulatszámon tartja a motort, amikor Önnek csak egy-két pillanatra kell lelassítania, majd hirtelen fel kell gyorsítania, például előzés során. 

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Filozófiánk lényege: "Biztonságot mindenkinek!".

Az új platform nem csupán kivételes teljesítményt nyújt, az "All Directions Collision Safety " koncepció alapján minden irányból védve vannak az utasok. Ez egy egyedülálló karosszériakialakítás, melyet szerkezeti elemek összekapcsolásával hoztunk létre, hogy egyenletesebben oszlassák el az ütközési energiát. 

Energiaelvezetés

Frontális ütközés esetén a motort átirányítja hátrafelé és lefelé, hogy elvezesse az utascella irányából. A neve "ütközési löket technológia" – egy nagyon okos elgondolás. 

 

KIFINOMULT ÉRZÉKEK

A CR-V figyelmezteti Önt más közlekedők közvetlen
közelségére; ez olyan, mintha egy hatodik érzék lenne.

 

BIZTONSÁGI SZABVÁNYOK

A legmodernebb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszer megóvja Önt és utasait az utazások során.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát. 

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot. 

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes. 

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra és kevesebb energiát kíván a vezetés. 

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket Önnek a központi kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni. 

Intelligens Sebességhatároló

Az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit kihasználva automatikusan mindig arra a sebességre állítja be az autót, ami az adott útszakaszon maximálisan megengedett. 

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó jármű bevág-e Ön elé vagy sem, és előrelátóan ennek megfelelően szabályozza a sebességet. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az elöl haladó autótól, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a sebességet. 

Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követő Rendszerrel

Folyamatosan figyeli az elöl haladó járműtől számított követési távolságot, és automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha az elöl haladó autó állóra fékez, a CR-V önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékhez. Ha folytatni kívánja a műveletet, elég finoman rálépnie a gázpedálra. (csak a CVT váltóval felszerelt modelleknél) 

 

A KÜLÖNBSÉG ÖNBEN REJLIK

Tűnjön ki a tömegből.

Gyönyörűen kialakított kiegészítőinkkel tegye új CR-V autóját ugyanolyan egyéniséggé, mint amilyen Ön maga is. Négy testreszabott csomag közül választhat, vagy ha a finom különbségek egy kicsit többet jelentenek, akkor miért ne választaná néhány egyedi tételünket a népszerű SUV kifinomult vonalainak és lenyűgöző belsejének kiegészítéseképpen. 

 

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

Nézze meg közelebbről, hogy ezek a prémium csomagok hogyan tudják kiemelni új Honda CR-V autóját a tömegből – nemcsak a stílushoz, hanem a védelemhez is hozzájárulnak.

 

Feltűnő és kitűnik az átlagból

Rögtön megváltoztatják a CR-V karakterét – valóban nagyszerűek.

18 COLOS EMERALD KÖNNYŰFÉM KERÉK
18 COLOS EMERALD KÖNNYŰFÉM KERÉK
A 18 colos Emerald felniket Gunpowder Black betét, gyémántvágott A-felület és fényes, áttetsző lakkozás teszi különlegessé.
19 COLOS GALENA KÖNNYŰFÉM KERÉK
19 COLOS GALENA KÖNNYŰFÉM KERÉK
A 19 colos Galena Rombo Silver betétekkel és gyémántvágott A-felülettel büszkélkedhet, s matt, átlátszó lakkozás varázsolja igazán feltűnővé.

 

KÜLÖNÁLLÓ KIEGÉSZÍTŐK

Tegye még személyesebbé új CR-V autóját néhány személyes
észlet hozzáadásával – kívül-belül.

Dokumentumok