CR-V

A kalandok szerelmese

A legmodernebb technikával felvértezve

Kifinomult, feltűnő és duzzad az erőtől – a stílusos megjelenésű új CR-V a legmodernebb műszaki megoldásokra épül, s telis-tele van zseniális ötletekkel. Különleges személyisége Önt is magával ragadja, a lehető legkifinomultabb formában adva át a szabadság és a felfedezés örömét

 

Színválasztó

Crystal Black Pearl Golden Brown Metallic Polished Metal Metallic Red Passion Pearl Twilight Blue Metallic Urban Titanium Metallic White Orchid Pearl Rallye Red (piros) Lunar Silver Metallic (ezüstmetál)
Crystal Black Pearl

Merész vonalak és vonzó formák teszik feltűnővé a CR-V-T

A CR-V nem átlagos autó, erőteljes, modern formavilága egyértelműen kiemeli a tömegből. Széles, lendületes hűtőrácsa, letisztult, integrált fényszórói és merész, könnyűfém felnijei tökéletesen passzolnak az idomok alatt megbúvó modern hajtáslánchoz, egyszersmind garantálják, hogy mindig, mindenhol megcsodálják autóját.

Fejlett letisztult és stílusos

Álomszép, ez nem vitás, de a lendületes, szemet gyönyörködtető vonalak nem csak esztétikai célt szolgálnak, hanem – a levegőáramlás szabályozásával – az üzemanyag-hatékonyságot is fokozzák.

Az olyan stíluselemek, mint a krómozott díszléc vagy a haspáncél egyedivé, valamint strapabíróvá teszik a modellt, miként a külső tükrök is annak jegyében fogantak, hogy harmonizáljanak a formatervvel, ugyanakkor minimálisra csökkentsék a holtteret. Utóbbiban a hatalmas, kiváló átláthatóságot garantáló ablakoknak is komoly szerepe van – könnyű kinézni és élmény bepillantani.

Gazdagon felszerelt és hibátlanul kivitelezett

Kifinomult, tágas és végtelenül otthonos.

A CR-V pilótája számára a lehető legergonomikusabb és legkomfortosabb vezetői környezetet alkottuk meg, ahonnan könnyedén beláthatja az autó körüli területet, s magabiztosan, egyszerűen irányíthatja a járművet. Minden egyes gombot és kapcsolót ott helyeztünk el, ahol ösztönösen keresné az ember, a letisztult, elegáns műszerfal elemeit pedig úgy terveztük, hogy a vezető gyorsan megtalálhassa és leolvashassa a különféle információkat.

Ezt szem előtt tartva hoztuk létre az – utazással kapcsolatos adatokat megjelenítő – Intelligens Multiinformációs Kijelzőt (i-MID) is, melyet a bőrborítású kormánykeréken* elhelyezett gombokkal könnyedén, egyszerűen vezérelhet a sofőr. Minderre az új, érintőképernyős Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer teszi fel a koronát, a legmagasabb szintre emelve az ergonómiát.

Maradjon kapcsolatban és érezze jól magát!

Olyan innovatív és intelligens elektronika rendszert fejlesztettünk, amely minden egyes utazást élménnyé varázsol.

Ennek legfőbb eleme az új Honda CONNECT fedélzeti szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, melynek révén mindennel kapcsolatban maradhat, amit szeret az életben, beleértve a családot, a barátokat és persze kedvenc zenei albumjait. Mindezt egy központi, érintőképernyős kijelző teszi lehetővé, amit éppoly könnyű kezelni, mint a modern okostelefonokat.

Ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel, a Honda CONNECT szolgáltatásainak köre tovább bővíthető. Amellett, hogy Honda CONNECT hétcolos érintőképernyőjén az Ön által meghatározott háttérkép jeleníthető meg, a zeneszámok is könnyedén kiválaszthatók. Ezt az Aha™ rádió teszi lehetővé, melynek révén a világhálóról hallgathat zenét vagy rádióprogramot, beleértve a híreket, időjárás-jelentést, sportműsorokat, podcasteket és hangoskönyveket is.

Mindemellett – az érintőképernyő segítségével – akár a világhálón is böngészhet. A Garmin díjnyertes, műholdas navigációs rendszere feláras extraként érhető el a Honda CONNECT-hez. Ikonokra épülő menüje valós idejű forgalmi információkat biztosít a vezetőnek, és figyelmezteti a sebességkorlátozásokra. A térképek öt évig ingyenesen frissíthetők. A Honda CONNECT alkalmas MirrorLink kapcsolat kiépítésére.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ HÁTTÉRKÉP
SZEMÉLYRE SZABHATÓ HÁTTÉRKÉP
Töltse fel kedvenc képét a Honda CONNECT-re, és állítsa be háttérképként! A kijelző személyre szabható, így könnyedén igazodhat az Ön stílusához.
BLUETOOTHTM-KOMPATIBILIS TELEFONKIHANGOSÍTÓ
BLUETOOTHTM-KOMPATIBILIS TELEFONKIHANGOSÍTÓ
Böngésszen telefonszámai között az intuitív, érintőképernyős kijelzővel!
GARMIN NAVIGÁCIÓS RENDSZER
GARMIN NAVIGÁCIÓS RENDSZER
Garmin PhotoRealTM rendszer fotorealisztikus képek formájában jeleníti meg a „közelgő” kereszteződéseket és lehajtókat, s nyilakkal jelzi a helyes irányt. Emellett a rendszer képes ideális útvonalat ajánlani, valósidejű információk alapján segít elkerülni a dugókat, megjeleníti a sebességkorlátozást jelző táblákat, és három dimenzióban rajzolja fel az épületeket, valamint a domborzatot.
AHA™
AHA™
Az Aha™ alkalmazás segítségével internetrádiókhoz kapcsolódhat, elérheti Facebook™ és Twitter™ fiókját, s megkeresheti az Önhöz legközelebbi éttermeket, illetve szállodákat.

Egyedülálló kényelem precízen kidolgozott részletek

Igazi kikapcsolódás ebben a rohanó világban. A CR-V tágas belsőtere rendkívül csendes és kifinomult, így a megtett kilométerek nem fárasztóak, hanem egyenesen pihentetőek. Különleges kialakítása a vezető és az utasok számára egyaránt kényelmes, hangulatos környezetet garantál.

Az elsőrangú minőség egyebek mellett az ajtópaneleken és a műszerfalon alkalmazott, puha tapintású anyagoknak köszönhető, de említhetnénk akár a remek üléskárpitokat, közöttük a klasszikus és a beige színű bőrt is. Ráadásként a vezető és az első utas ülésébe elektronikusan szabályozható deréktámaszt építettünk be, sőt előbbinél az ülés pozíciója is motorosan változtatható, helyzete pedig két állásban elmenthető

Páratlan veriálhatóság

Kényelem és alkalmazkodóképesség – e két vezényszó irányította tervezőink ceruzáját, mikor a CR-V utasterét alkották. Ennek bizonyságaként egészen pazar a helykínálat, az ülések szabadon variálhatók, a karosszéria pedig remekül átlátható. Mindez még komfortosabbá teszi a használatot, és magabiztosságot ad a vezetőnek.

Utasként szintén felemelő érzés a CR-V-ben róni a kilométereket, hiszen az ergonomikusan kialakított, 60/40 arányban dönthető hátsó ülések és a – kényelmes könyöktámasszal kiegészített – ajtókárpitok finom, puha tenyérként ölelik körbe a bent ülőket. Ennek dacára a térérzet nyitott és szabad, így mindenki kipihenten érkezhet meg a célállomásra, függetlenül attól, hogy milyen hosszú volt az utazás.

A mindennapos használatot jelentősen megkönnyíti, hogy a hátsó üléssor ledöntéséhez elég csupán egyetlen kart meghúzni, tehát egy szempillantás alatt 1146 literes befogadóképességű*, síkpadlós raktér alakítható ki. Itt aztán nyugodtan szállíthat mindent, ami életviteléhez kapcsolódik, legyen szó bőröndökről, golftáskákról vagy kerékpárokról.

Fejlett techinka valódi segítség

A CR-V tele van remek ötletekkel és világelső technikai megoldásokkal, melyek páratlanul hatékonnyá teszik működését.

Remek példa erre az összkerékhajtású változathoz kínált 1.6 i-DTEC erőforrás, ami manuális váltóval társítva csupán 129, automatikussal pedig mindössze 134 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként, annak ellenére, hogy maximális forgatónyomatéka 350 Nm, és teljesítménye eléri a 160 lóerőt. A kiemelkedő erő minden helyzetben könnyeddé és magabiztossá teszi a CR-V-t.

A szabadság záloga az elektronikusan szabályozott összkerékhajtási rendszer, ami alapesetben csak az első kerekeket forgatja, de amint megcsúszást érzékel (pl. eső, jég vagy hó miatt), azonnal bevonja a hajtásba a hátsó kerekeket is. Frissített szoftverje folyamatosan figyeli az útburkolat állapotát, és úgy osztja el a nyomatékot a négy kerék között, hogy mindig folyamatos és biztonságos legyen az előrejutás. Ez egyszerre teszi takarékossá, stabillá és feltartóztathatatlanná a CR-V-t.

Az egyenletes erőleadás nem csak a motornak és az összkerekes hajtásláncnak köszönhető, a kifinomult működésben a – fejlett 1.6 i-DTEC motorhoz társítható – kilencfokozatú automatikus váltónak is jelentős szerepe van. A kilenc fokozat azt jelenti, hogy minden szituációhoz tartozik egy ideális áttétel, tehát hatékonyabb a gyorsítás és a lassítás, az autó gyorsabban reagál a gázparancsokra, takarékosabb és alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása

Kipróbált és bizonyított teljesítmény

Mi, a Hondánál, nem teketóriázunk, ha elkészül egy új motorunk, próbapadra tesszük, és maximális terhelésen járatjuk. Nem egy pár órát, hanem napokat. Aztán lehűtjük, majd megint bemelegítjük, újra és újra és újra...

Ezt követően az utolsó csavarig szétszedjük, és alaposan megvizsgáljuk, hogy minden úgy működött-e, ahogy azt terveztük. Őrültség? Lehet. Megéri? Biztosan. Az eredmények magukért beszélnek. 155 lóerős, benzines 2.0 i-VTEC motorunkat változó-szelepvezérlés teszi hatékonyabbá, pontosabban erősebbé és takarékosabbá minden fordulatszám-tartományban. Ez a hajtómű ötfokozatú automatikus vagy hatfokozatú manuális váltóval társítható, előbbi összkerekes, utóbbi első- és négykerekes változatban érhető el a vásárlók számára.

Innovatív 1.6 i-DTEC dízelmotorunk hatékonyság és teljesítmény tökéletes egyvelegét nyújtja. A 120 lóerős változatot elsőkerékhajtással, a 160 lóerőset pedig összkerékhajtással kínáljuk, közös vonásuk, hogy végtelenül könnyeden mozgatják az autót, s pofonegyszerűvé teszik az irányítást. Az erősebb változat szén-dioxid-kibocsátása csupán 129 g/km, holott maximális forgatónyomatéka nem kevesebb, mint 350 Nm. Hatfokozatú manuális váltónk mindkét verzióhoz elérhető, míg a kilencfokozatú automatikus erőátviteli egységgel az összkerékhajtású változat tehető még hatékonyabbá. Az 1.6 i-DTEC hajtómű már erőforrásaink új generációját képviseli, tehát az Earth Dreams Technology motorcsalád tagja.

A CR-V gazdaságos, mert folyamatosan figyeli az útviszonyokat

A CR-V-hez a Honda által fejlesztett Eco Assist rendszer is elérhető.

Aktiválásához csupán az ECON gombot kell benyomnia a vezetőnek, s máris mérséklődik a károsanyag-kibocsátás, valamint az üzemanyag-fogyasztás. Amennyiben a pilóta finoman kezeli az autót és nem gyorsít, illetve lassít erőteljesen, a sebességmérő kerete zölden világít, ellenkező esetben a műszer világítása fehérbe fordul.

Az ECON gombot úgy terveztük, hogy valódi segítséget nyújtson a hétköznapok során, így takarékosabbá és környezetkímélőbbé teszi a CR-V-t. Ha a sofőr bekapcsolja, a váltó, a motor, a légkondicionáló és a sebességrögzítő vezérlése takarékosabb üzemre kapcsol, ezzel is elősegítve a gazdaságos közlekedést.

 

Legfőbb célunk, hogy biztonságban utazz

A CR-V nyújtotta átlagon felüli menetbiztonság összetett mérnöki munka eredménye.

A Honda elkötelezett abban, hogy autóink maximális biztonságot nyújtsanak, – a biztonsági funkciók nagy része már az alapfelszereltség része, amit az is bizonyít, hogy a CR-V modellünk is ötcsillagos minősítést szerzett NCAP vizsgálatain.

A különleges menetbiztonsági eszközök folyamatosan figyelik a környezetet, illetve az autó működését, és azonnal közbelépnek, ha veszélyhelyzetet érzékelnek. Működésük rendkívül kifinomult, így a vezető észre sem veszi, hogy beavatkozás történt, csupán annyit tapasztal, hogy az autó stabil és magával ragadó vezetési élményt nyújt.

Fejlett technika egyedülálló biztonság

A családját mindenki szereti biztonságban tudni.

Nálunk ezt senki nem tudja jobban, ezért alkottuk meg Fejlett Vezetéstámogató Rendszer csomagunkat.

A Comfort felszereltségi szinttől alapfelszereltségként kínált Aktív Városi Fékrendszer† (City-Brake Active System) folyamatosan figyeli a jármű előtti forgalmat, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha frontális ütközés veszélyét érzékeli. Ezáltal a sofőrnek jut elég ideje beavatkozni és elkerülni a balesetet.

Menetbiztonsági kiegészítőink révén teljes nyugalomban róhatja a kilométereket, méghozzá annak tudatában, hogy a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer rögtön tájékoztatja, ha letér az útról, a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer pedig pásztázza az autó környezetét, és segít megelőzni a veszélyhelyzetek kialakulását.

Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning)
A beépített kamera folyamatosan pásztázza a jármű előtti útszakaszt, s ha veszélyhelyzetet érzékel, figyelmezteti a vezetőt, hogy időben reagálhasson.

Holttérfigyelő Rendszer (Blind Spot Information)
Biztonságosabbá teszi a sávváltásokat és előzéseket, ugyanis azonnal figyelmezteti a sofőrt, ha egy másik közlekedő van a holttérben.

Automatikus Távolsági Fényszóró (High Beam Support System)
Ez a rendszer figyeli a fényviszonyokat, s annak megfelelően kapcsol tompítottról távolsági fényszóróra, hogy milyenek a látási viszonyok, illetve, hogy a távolsági fényszóró zavarja-e a többi közlekedőt.

Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer (Traffic Sign Recognition System)
A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer észleli a 100 méteren belüli, útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó táblákat, és amint az autó elhalad mellettük, feltünteti képüket az Intelligens Multiinformációs Kijelzőn (i-MID). Az eszköz egyszerre két táblát is képes megjeleníteni.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (Lane Departure Warning)
Ha a CR-V olyan szakaszon halad, ahol a sávelválasztó vonalak tisztán kivehetők, és az autó irányjelzés nélkül elhagyja a sávot, a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt.

Kitolatást Segítő Rendszer (Cross Traffic Monitor)
Ha a vezető hátrameneti fokozatba kapcsol, a Kitolatást Segítő Rendszer automatikusan működésbe lép, és azonnal figyelmeztet, ha keresztirányú forgalmat érzékel. A figyelmeztetőjelek az Intelligens Multiinformációs Kijelzőn jelennek meg.

 

HONDA SENSING

A Honda SENSING a legmodernebb menetbiztonsági eszközöket foglalja magában, beleértve a Fejlett Vezetéstámogató Rendszer elemeit, valamint az Ütközés Erejét Mérséklő Rendszert, az Intelligens Adaptív Sebességrögzítőt és a Sávtartó Automatikát.

A Honda SENSING előre érzékeli azokat a veszélyhelyzeteket, amelyeket a pilóta talán észre sem venne, s nem csak a járműket veszi figyelembe, hanem a gyalogosokat is. Ha kockázatosnak ítéli a szituációt, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, sőt szükség esetén automatikusan lassít.

SÁVTARTÓ AUTOMATIKA (LANE KEEPING ASSIST SYSTEM)
Ez a rendszer a belső tükör mögé helyezett kamera képét elemzi, s képes felismerni az útburkolati jeleket. Ha az autó „elhagyni” készül a sávot, a vezérlőelektronika azonnal visszakormányozza, egyúttal hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kialakult helyzetre.

ÜTKÖZÉS EREJÉT MÉRSÉKLŐ RENDSZER (COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM)
Ez a kiegészítő különösen nagy jelentőségű, ugyanis segít elkerülni a baleseteket, illetve mérsékelni következményüket. Alacsony tempónál nem csak a többi járművet, hanem a gyalogosokat is érzékeli, így tulajdonképpen teljes körű biztonságot nyújt.

 

Első és második működési fázis:
Első és második működési fázis:
ha veszélyhelyzet van kialakulóban, a rendszer vizuális (i-MID) és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt
Harmadik működési fázis:
Harmadik működési fázis:
a rendszer először óvatosan lassít, majd – ha a pilóta nem avatkozik közbe –, erőteljesen fékezni kezdi az autót a baleset elkerülése érdekében.
Negyedik működési fázis:
Negyedik működési fázis:
működésbe lépnek az intelligens övfeszítők, s olyan mértékben feszítik meg az utasok öveit, hogy a baleset során a legkisebb legyen a sérülés kockázata.

INTELLIGENS ADAPTÍV SEBESSÉGRÖGZÍTŐ (INTELLIGENT-ADAPTIVE CRUISE CONTROL)
Az Intelligens Adaptív Sebességrögzítő révén a vezető beállíthatja, hogy milyen sebességgel szeretne utazni, s milyen távolságból kívánja követni az előtte haladót. A rendszer folyamatosan figyeli a CR-V környezetét, és automatikusan változtatja a sebességet, így minden eddiginél könnyebbé teszi az autópálya-szakaszok leküzdését.

A Honda menetbiztonság iránti elkötelezettségét bizonyítja, hogy az Intelligens Adaptív Sebességrögzítő képes – nagyjából öt másodperccel – előre megjósolni, hogy a szomszéd sávban haladó közlekedő a CR-V elé vág-e.

 

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

A CR-V-hez kínált felszereltségi csomagokkal stílusosabbá
teheti autóját, és megóvhatja a külső behatásoktól.

 

 

Extraként rendelhető kerekek

Mindegy, milyen stílust szeretne kifejezni autója
kerekeivel – itt biztosan megtalálja az igazit.

 

18 COLOS HYDRA KÖNNYŰFÉM FELNI
18 COLOS HYDRA KÖNNYŰFÉM FELNI
18x7 col méretű kerekek fényes lakkozással, Rombo Silver ablakokkal és gyémántvágású felülettel.
19 COLOS CURSA KÖNNYŰFÉM FELNI
19 COLOS CURSA KÖNNYŰFÉM FELNI
Sparkle Silver fényezésű, 19x7,5 col méretű kerekek fényes lakkozással.
19 COLOS SIRIUS KÖNNYŰFÉM FELNI
19 COLOS SIRIUS KÖNNYŰFÉM FELNI
19x7,5 col méretű kerekek fényes lakkozással, Rombo Silver ablakokkal és gyémántvágású felülettel.
19 COLOS VEGA KÖNNYŰFÉM FELNI
19 COLOS VEGA KÖNNYŰFÉM FELNI
Black Pearl fényezésű, 19x7,5 col méretű kerekek matt lakkozással.
19 COLOS ORION KÖNNYŰFÉM FELNI
19 COLOS ORION KÖNNYŰFÉM FELNI
19x7,5 col méretű kerekek matt lakkozással, Gunpowder Black ablakokkal és gyémántvágású felülettel.

 

KIEGÉSZÍTŐK

Ez az Ön Hondája – fejezze ki egyéniségét rendelkezésre
álló kiegészítőinkkel.

 

Dokumentumok

Munkatársak

Szövő Zsolt István
Értékesítési vezető
+36-30-933-8800