HR-V

 

Színválasztó

White Orchid Pearl Crystal Black Pearl Lunar Silver Metallic Milano Red Brilliant Sporty Blue Metallic Morpho Blue Pearl Ruse Black Metallic Modern Steel Metallic színben
White Orchid Pearl

Merész és gyönyörű elegáns formavilág

Szenvedélyünk a formatervezés. A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan imádni fogja, és büszkén ül majd a volánja mögé. Így aztán mindegy, milyen utakon jár, hogy hétvégi pihenésre indul vagy barátokkal fog találkozni a városban, a HR-V biztosan illeni fog a képbe. Mindent jól átgondoltunk. A lényeg tényleg az apró részletekben rejlik, mint például a süllyesztett ajtókilincsek, vagy az elkeskenyedő hátsó ablakok. Egy autó céltudatos kinézettel; lenyűgöző világítás, jellegzetes, művészi vonalvezetés, sportos forma, a csomagtérajtóra szerelt színezett légterelő, és elegáns tetősín* – a HR-V nyitható üveg panorámateteje* nem csak belülről, hanem kívülről is imponáló látványt nyújt.

Szembetűnő forma vonzza a tekintetet

A megjelenés, amivel feltűnést kelt. A HR-V formatervezése nem csupán a felszínen érvényesül. Minden kifinomult vonásnak megvan a maga célja. A finoman kidolgozott vonalakat úgy tervezték, hogy az autó minél áramvonalasabb és üzemanyag-takarékosabb legyen. Persze, a takarékosság szóba sem jöhet, ha a stílusról van szó. A külső megjelenés olyan vonásai mellett, mint a kecsesen ívelt első hűtőrács és a profil élesen metszett vonalvezetése, biztosra veheti, hogy a HR-V még akkor is feltűnést kelt, ha be sem indítja. Egyszerre agilis és masszív. Az olyan részletek, mint az ívelt alsó karosszérialemezek és a jellegzetes lökhárítók biztosítják a robosztus külsőt. Mindez ötvözve a kifinomult és mégis élvezetes vezetésdinamikával és az üzemanyag-takarékos teljesítménnyel a HR-V-t valóban lenyűgözővé teszi.

A nagyban gondolkodás megkönnyíti a dolgokat

Pontosan Önre szabva. Ha a szemét az úton kell tartania, jó tudni, hogy minden elérhető közelségben van. A HR-V vezetőfülkéjét intuitív módon alakítottuk ki, így minden funkció pontosan ott helyezkedik el, ahol szüksége van rá. Az elegáns műszerfal a legmodernebb technológiával van felszerelve, mégis hihetetlenül egyszerűen átlátható és használható. Kiegészítve a Honda CONNECT érintőképernyős szórakoztató rendszerrel mindig Öné lesz a teljes irányítás. A felszereltség többi eleme is kézre áll. A kétzónás légkondicionáló* biztosítja, hogy a hosszú utakon ne csak az Ön kényelme legyen biztosított, hanem utasaié is. Ha ehhez hozzávesszük az elektromos működtetésű külső visszapillantó tükröket, az elektromos ablakemelőket és a fűtött első üléseket, biztosan azonnal szívet melengetőnek fogja találni a HR-V volánja mögötti helyet.

Élvezze a tágasságát, használja ki a rugalmasságát

Az Ön életéhez igazodó, és azzal együtt változó kialakítás.
A HR-V azzal a céllal készült, hogy illeszkedjen az Ön életéhez. Nem csupán nagy belső teret, hanem sok jól kihasználható helyet biztosít. A középen elhelyezett üzemanyagtartály több helyet szabadít fel a csomagtérben, helyet biztosítva a Honda innovatív Magic Seats ülésrendszere számára.

A 60:40-es felosztású ülések erőfeszítés nélkül igazíthatóak az igényeknek megfelelően. A hátsó üléseket sokféle hasznos módon lehet variálni. Az ülőlap egyetlen egyszerű mozdulattal felhajtható a fejtámla irányába, ezáltal magas, tágas teret biztosítva az első ülések mögött. A csomagtartó hasonlóképp tágas a maga 470* literes térfogatával – amennyiben a hátsó üléseket is használjuk, a hátsó üléssor ledöntésével pedig az ablakvonalig mérve 1026 literes teret nyerhetünk. A szélesre nyíló csomagtérajtónak és az alacsony rakodási magasságnak köszönhetően gyorsan és könnyen hozzáférhető a csomagtartó. A bepakolás csupán egy szempillantás műve.

Azonban nem csak az ülések lenyűgözőek. Az, hogy a HR-V olyan kényelmes teret biztosít a láb és a fej számára is, ami inkább csak a nagyobb autókra jellemző, önmagában is jelentős. A tágasság érzetét csak fokozza a nyitható üveg panorámatető* amelyen keresztül beáradhat a fény és a levegő.

Folyamatos kapcsolódás, folyamatos szórakozás

A HR-V magába foglalja az új Honda CONNECT autós audio- és információs rendszert† , amelynek köszönhetően autójában is kapcsolatban maradhat mindennel és mindenkivel, amit szeret, legyen az zene vagy a barátai.

A Honda CONNECT kiváló lehetőséget biztosít, hogy útközben is elérhető legyen wifi-kapcsolat* vagy a mobil wifirouter segítségével. A Honda CONNECT 7 colos érintőképernyője személyre szabható kedvenc fényképeivel. Ugyanilyen könnyedén választhat zenét is az utazáshoz a DAB*** és az Aha™ rádión keresztül. Az internetes rádióadókon keresztül hallgathatja kedvenc zenéit vagy akár a hírműsorokat, időjárásjelentést, sporthíreket, podcastokat és hangoskönyveket.

A Bluetooth™ csatlakozási lehetőségnek köszönhetően csatlakoztathatja okostelefonját az autóban található telefon-kihangosító rendszerhez. Sőt, még az interneten** is böngészhet az érintőképernyőn. A Garmin díjnyertes, műholdas navigációs rendszere feláras extraként érhető el a Honda CONNECT-hez. Ikonokra épülő menüje valós idejű forgalmi információkat biztosít a vezetőnek, és figyelmezteti a sebességkorlátozásokra. A térképek négy évig ingyenesen frissíthetők. A Honda CONNECT emelett MirrorLinkkompatibilis**** is

SZEMÉLYRE SZABOTT KEZDŐKÉPERNYŐ†
SZEMÉLYRE SZABOTT KEZDŐKÉPERNYŐ†
Szabja személyre Honda CONNECT rendszerét, és töltse fel kedvenc fényképét háttérképnek. A kijelző testreszabható, hogy megfeleljen az Ön stílusának.
BLUETOOTH™ TELEFON-KIHANGOSÍTÓ†Δ
BLUETOOTH™ TELEFON-KIHANGOSÍTÓ†Δ
Az intuitív érintőképernyő segítségével könnyen elérheti a mobiltelefonján található összes ismerősét.
GARMIN NAVIGÁCIÓ†
GARMIN NAVIGÁCIÓ†
A Garmin PhotoReal™ élethű képekkel jeleníti meg a közelgő kereszteződéseket és kijáratokat, nyíllal jelezve a sávokat az egyértelmű útmutatás érdekében. A rendszer részét képezi a prediktív útvonal-meghatározás, valós idejű csúcsforgalom-elkerülés, az utak sebességkorlátozásainak kijelzése, 3D épületmegjelenítés, domborzati nézetek és még sok egyéb.
AHA™*
AHA™*
Az Aha™ alkalmazás lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az internetes rádiókhoz, belépjen Facebook™ és Twitter™ fiókjába, vagy válogasson a közeli éttermek és szállodák közül.

* Az alkalmazások Honda CONNECT rendszerben történő használatából adódóan a szolgáltató adathasználati és roamingdíjakat számolhat fel. Javasoljuk, hogy ellenőrizze mobiltelefonos előfizetési csomagját.
** A funkció csak akkor használható, ha az autó álló helyzetben van.
*** Alapfelszereltségként csak az Executive felszereltségi kategóriában érhető el.
**** Ez a funkció csak akkor áll rendelkezésre, ha a felhasználó okostelefonja kompatibilis a Honda CONNECT MirrorLink rendszerrel. Ez a technológia ehetővé teszi, hogy a felhasználó tükrözze okostelefonja képernyőjét, és hozzáférjen okostelefonja alkalmazásaihoz.
† Ha szeretne többet tudni arról, hogy melyik felszereltségi szinten érhetők el ezek a jellemzők, tekintse át a műszaki adatokat tartalmazó oldalakat (32–37).
Δ A HFT kompatibilitás változó lehet.

Helyezze magát kényelembe mi mindenre gondoltunk

Egy mozgalmas napon jól esik egy kis szünet. Lazítson! A HR-V tágas belső terét úgy terveztük meg, hogy valóban élvezetes legyen a benne eltöltött idő. Lehet, hogy csak a heti bevásárlást intézi, de ez még nem ok arra, hogy ezt ne tágas térben, stílusosan tegye. A tágas utasteret olyan minőségi részletek egészítik ki, mint a króm ajtókilincsek, a bőrborítású kormánykerék és váltógomb*, biztosítva ezzel a HR-V-ben megtapasztalható luxus érzését. Gyakran mondják, hogy a tér maga a luxus, a HR-V-ben pedig a vezető és utasai egyaránt csendes, kényelmes, tágas környezetben utazhatnak. Rengeteg tér áll hátul is rendelkezésre, így azok a hosszú utazások máris sokkal rövidebbnek tűnnek.

Kiváló teljesítmény nagyszerű űzemanyag-takarékosság

Fejlett technológia, amely lehetővé teszi a briliáns, különösen hatékony vezetést. 
Új motorjainknak és mérnökeink munkájának köszönhetően Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie. Válassza a gyorsan reagáló és hatékony 130 lóerős 1.5 i-VTEC benzinüzemű vagy a 120 lóerős 1.6 i-DTEC erőforrást. Mindkét motor elérhető hatsebességes manuális váltóval a kifinomult, egyenletes vezetési élmény eléréséért.

Ezenfelül az 1,5 literes i-VTEC elérhető CVT automata váltórendszerrel is, amely az autó sebességéhez igazodva biztosítja az optimális motorteljesítményt. A végeredmény egyenletes és kényelmes vezetés. A csökkentett károsanyagkibocsátás előnyei mellett az autó gyorsan reagál, és egyben megbízhatóbb is.

Minden motor rendelkezik alapjárat-leállítással, ami kikapcsolja a motort, amikor a jármű megáll. Ezt követően pedig automatikusan újra indul, amikor sebességbe rakja a váltót, biztosítva ezzel a rendkívül alacsony, akár 104 g/km-es CO 2 -kibocsátást.

Ha benyomja az ECON gombot, az üzemanyagtakarékosság még tovább fokozódik. Aktiválásakor ez a funkció a váltómű és a motor működését optimalizálja az üzemanyag-megtakarítás érdekében. Például egy érzékenyebb fojtószelep vezérli a teljesítményt és a forgatónyomatékot, miközben a légkondicionálás beállításai is a kevesebb energiafogyasztást célozzák meg. Lehet, hogy nem veszi azonnal észre a különbséget, de majd feltűnik, ha egy kicsit ritkábban kell a benzinkutakat látogatnia.

Kiemelkedő intelligencia, kiemelkedő biztonság

Mindenki szeretné biztonságban tudni a családját.

Úgy gondoljuk, hogy az ütközések elkerülésének a legjobb módja, ha egy lépéssel előrébb járunk, ezért is kínáljuk Fejlett Vezetéstámogató Rendszerünk (Advanced Driver Assistance System) technológiáit. Ezek kiegészítő érzékelők formájában segítik a vezetőt, figyelmeztetnek, és cselekednek, ha szükséges.

A City-Brake aktív városi fékrendszer például – amely minden egyes felszereltségi szint esetén az alapfelszereltség része – figyeli a városi tempójú forgalmat, figyelmeztet az esetleges ráfutásos ütközésekre, amely időt ad a vezetőnek a cselekvésre. Azonban ha a vezető nem cselekszik, akkor a rendszer automatikusan vészfékez annak érdekében, hogy megakadályozza az ütközést, vagy minimalizálja azt.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerünk* figyelmezteti, ha HR-V-je irányjelzés nélkül próbálja elhagyni a forgalmi sávot, az intelligens Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer* pedig figyeli az autó előtti környezetet, és ha túl nagy sebességgel közelíti meg az Ön előtt haladót, figyelmeztető jelzést küld, ezzel is fokozva a biztonságot.

INTELLIGENS SEBESSÉGHATÁROLÓ*
Automatikusan beállítja a jelzőtábla-felismerő rendszer által észlelt sebességkorlátot. Ha aktiválja az Intelligens sebességhatárolót, az autó normális üzemmódban vezethető, de nem léphető át vele az adott útszakaszra érvényben lévő sebességkorlát, kivéve, ha a vezető felülbírálja a rendszert.
RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER*
Amennyiben az első kamera autót érzékel a jármű előtt, a rendszer figyelmezteti Önt a ráfutásos ütközés veszélyére, időt adva a cselekvésre.
AUTOMATIKUS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ*
Ez a funkció folyamatosan ellenőrzi a fényviszonyokat, és szükség esetén automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.
KÖZÚTI JELZŐTÁBLÁKAT FELISMERŐ RENDSZER*
KÖZÚTI JELZŐTÁBLÁKAT FELISMERŐ RENDSZER*
A Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer akár 100 méteres távolságból észleli az útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó táblákat, és jelzi azokat a vezető számára az MID-en keresztül, amint elhalad mellettük. A rendszer egyszerre két táblát képes megjeleníteni.
SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER*
SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER*
Amikor sávelválasztó vonalat érzékel a rendszer, és az autó irányjelzés nélkül kitér a sávjából, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt.

 

CITY-BRAKE AKTÍV VÁROSI FÉKRENDSZER

Amennyiben városi környezetben vezet 5-30 km/órás sebességgel, egy esetleges ütközés elkerülése érdekében ez a rendszer figyeli az Ön autója és az Ön előtt haladó autó közötti távolságot.
Ha veszélyhelyzet van kialakulóban a HR-V vizuális (MID) és hangjelekkel figyelmezteti Önt.
Ha még ekkor sem reagál, és hamarosan bekövetkezne az ütközés, a City-Brake aktív fékrendszer automatikus vészfékezést alkalmazhat, hogy amennyire csak lehetséges, csökkentse a sebességet. Jó vezetési körülmények mellett összességében akár meg is előzheti a balesetet.

Mérnöki precizitás az ön biztonsága érdekében

Utasainak, a forgalom más résztvevőinek és a gyalogosoknak a biztonsága mindig is a legalapvetőbb szempontok közé tartozott a tervezés során. Ezért is tettünk az új HR-V-be olyan sok korszerű technológiát, melyek legtöbbje alapfelszereltség minden felszereltségi szinten.

 

VEZETŐ- ÉS UTASOLDALI SRS LÉGZSÁKOK
Az utasok maximális biztonsága érdekében az első légzsákok két lépcsőben fúvódnak fel, annak függvényében, hogy mekkora az ütközés ereje. Szintén komoly védelmet jelentenek az oldal- és az – utastér teljes hosszában felfúvódó – függönylégzsákok, valamint a hárompontos, baleset esetén automatikusan reteszelő biztonsági övek.
MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER
Külön-külön felügyeli a négy kerék viselkedését, és a tapadás esetleges elvesztése esetén kiszámolja, hogy pontosan mekkora mértékű fék- vagy hajtóerőt kell alkalmaznia ahhoz, hogy helyreálljon a stabilitás. Csúszós útviszonyok mellett a rendszer a fék- és a motorteljesítmény kerekenkénti szabályozása révén addig lassítja a járművet, ameddig lehetővé nem válik a biztonságos és kiegyensúlyozott vezetés.
OSTORCSAPÁS JELLEGŰ NYAKSÉRÜLÉST MÉRSÉKLŐ FEJTÁMLÁK
Ütközés esetén a fejtámla és a biztonsági öv segít abban, hogy az utasok épen és sértetlenül vészeljék át a balesetet.
HEGYMENETI ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER
A Hegymeneti elindulást segítő rendszer emelkedőn való induláskor meggátolja a visszagurulást. Egy lejtőérzékelő segítségével, a féknyomás szabályozásával mozdulatlanul tartja az autót másfél másodpercig azt követően, hogy Ön kiengedte a fékpedált.
FÉKASSZISZTENS
A Fékasszisztens abban nyújt segítséget, hogy vészfékezés esetén a jármű hamarabb meg tudjon állni.
AUTOMATIKUS VÉSZVILLOGÓ
Az Automatikus vészvillogó gyorsan villogtatja az elakadásjelző lámpákat, figyelmeztetve az Ön mögött haladó vezetőket, hogy erősen kell fékeznie, csökkentve az esélyét a hátulról érkező ráfutásos balesetnek.

 

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

A Hondájához kínált felszereltségi csomagokkal stílusosabbá
teheti autóját, és megóvhatja a külső behatásoktól.

 

 

Extraként rendelhető kerekek

Mindegy, milyen stílust szeretne kifejezni autója
kerekeivel – itt biztosan megtalálja az igazit.

 

18 COLOS FORTIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS FORTIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
A 18 colos Fortis kerékgarnitúra gyémántszerű kivágásokkal, fényes, áttetsző lakkozással és Rombo Silver fényezéssel.
18 COLOS IGNIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS IGNIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 colos Ignis kerékgarnitúra Milano Red kivágásokkal, matt áttetsző lakkozással és Gunpowder Black fényezéssel.
18 COLOS POTIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 COLOS POTIS KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA
18 colos Potis kerékgarnitúra gyémántszerű kivágásokkal, fényes, áttetsző lakkozással és Proud Silver fényezéssel.

 

KIEGÉSZÍTŐK

Ez az Ön Hondája – fejezze ki egyéniségét
rendelkezésre álló kiegészítőinkkel.

 

Dokumentumok

Munkatársak

Szövő Zsolt István
Értékesítési vezető
+36-30-933-8800