Jazz

Több mint amit mutat magából

A tágas beltér tökéletesen illik majd életstílusához.

Az új Jazz külső méretei igencsak megtévesztőek. Megújult, jellegzetes karosszériája kívülről kompaktnak, belülről hatalmasnak tűnik. A kategóriaelső helykínálat és a páratlan variálhatósággal kecsegtető Mágikus Ülésrendszer elképesztően praktikussá teszi szupermininket.

 

Színválasztó

White Orchid Pearl Lunar Silver Metallic Shining Grey Metallic Crystal Black Pearl Milano Red Sunset Orange Skyride Blue Pearl Brilliant Sport Blue Metallic
White Orchid Pearl

Alig várja az indulást

Egy kompakt modell, ami praktikus, duzzad az erőtől és élmény vezetni.

A közvetlen, 130 lóerős 1.5 i-VTEC motor energikus, élettel teli modellé teszi az új, Jazz Dynamic névre keresztelt modellváltozatot. Az izgalmas megjelenés és a sportos vezetési élmény Önt is lenyűgözi majd, csak úgy, mint az egyedülálló hatékonyság. Mindent tud, ami egy Honda Jazztől elvárható, sőt többet is...

Vonalak, amelyek örökre rabul ejtik

Továbbfejlesztettük és még vonzóbbá tettük.

Az első lökhárítótól, a hűtőrácson át, egészen a csomagtérajtó-szpoilerig minden egyes részlet kifinomult, hasznos és gyönyörű.

Erőteljes kisugárzás

Mindegy, hogy az autópályán cirkál vagy a városban csalinkázik, a céltudatos kisugárzás és az új, sportos, 16 colos könnyűfémfelni-garnitúra még látványosabb megjelenést garantál a Jazznek.

Indulásra kész

A Jazz Dynamic sportos természete tökéletesen megmutatkozik az új formán – már álló helyzetben, megjelenésével is vezetni csábít.

Esztétikailag és műszakilag egyaránt elismerést érdemelnek a Jazz LED-es nappali menetfénnyel kiegészített, letisztult megjelenésű, formavilághoz igazodó fényszórói.
A Dynamic felszereltségi szinten álló modelleket egyebek mellett jellegzetes hátsó lökhárító és piros díszítőelemekkel megspékelt a hűtőrács különbözteti meg társaitól.
A Berlina Black könnyűfémfelni-garnitúrával még egyedibb a Jazz Dynamic.

A hatáskeltés mestere

Tapasztalja meg a tér csodáját!

A Honda Jazz hihetetlen méretű fej- és lábtérrel várja utasait, így az igazán nagy termetűek is elnyújtózhatnak benne. Sokoldalúságához a könnyűszerrel variálható Mágikus Ülésrendszer is nagyban hozzájárul.

Belső szépség

A Jazz belterének tervezésekor nem voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni. A műszerfal, a megújult kárpitozás és a kezelőszervek kidolgozása egyaránt kimagasló, prémium minőségről árulkodik. Üljön be a Jazzbe, és érezze magát egy kategóriával feljebb!

A belsőtér tervezésekor a sokoldalúságot és a variálhatóságot tartottuk legfontosabbnak. Hatalmas, könnyedén átalakítható tér várja az utasokat, és mindig úgy állíthatják be az üléseket, ahogy a helyzet éppen megkívánja.
A sportos Jazz Dynamic kivitel egyebek mellett az egyedi díszcsíknak, a bőrborítású kormánykeréknek és váltógombnak, valamint a sárga cérnával varrt öltéseknek köszönheti egyedülálló mivoltát.

 

FORMÁBAN VAN

Vessen egy gyors pillantást az új Jazz Dynamicra!

 

Maradj kapcsolatban!

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Az audiorendszer és a telefonkihangosító gombjait, illetve kapcsolóit úgy helyeztük el a kormányon, hogy mindig kézre, pontosabban ujjbegyre essenek. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

A hétcolos érintőképernyő révén minden elérhető közelségbe kerül.
Az Elegance felszereltségű modelleknél a nagy látószögű hátsó kamera tolatáskor automatikusan működésbe lép, és a középkonzolon elhelyezett képernyő révén megjeleníti az autó mögötti területet a vezető számára.
Az opciós Garmin navigációs rendszerrel soha nem kavarodik el...

 

Kelj fel és járj!

Komolyan vesszük a szórakoztatást.

A Honda Jazzt két nagyszerű i-VTEC motorral forgalmazzuk. A kipróbált, végtelenül takarékos 1.3 i-VTEC mellett immáron a Dynamic felszereltségi szinthez kínált, vadonatúj 1.5 i-VTEC is szerepel a választékban. Ez egy igazán energikus hajtómű, ami tökéletes a városi csalinkázáshoz, ugyanakkor országúton és autópályán is élménnyé teszi a vezetést. 

Adott az irány

Automatikus vagy kézi kapcsolású?

A hatfokozatú kéziváltó rendkívül pontos, élmény kapcsolgatni, de kitűnő választás a hétfokozatú, folyamatosan változó áttételű CVT-erőátvitel is. Gyorsan, kifinomultan végzi a dolgát, és mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást. Ha a kormány mögött elhelyezett, versenyautókat idéző váltókapcsolókat használja, a Jazz sportos oldalát is megismerheti.

Nagyobb megtakarítás

Mindkét váltó kimagasló teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít, s az Alapjárat-leállító Rendszerrel (start&stop) még hatékonyabbá tehető a működés. Lekapcsolja a motort, amíg – pl. a közlekedési lámpáknál – várakozik, majd automatikusan újraindítja, amint a gázpedálra lép.

Ha átütő vezetési élményre vágyik, a Jazz precíz, hatfokozatú kéziváltója biztosan elnyeri majd tetszését. Érdemes kipróbálnia az automatikus erőátvitelt is, hiszen jelentősen megkönnyíti az autó kezelését. A kormány mögé helyezett váltófülekkel kézzel is kapcsolhat, akárcsak egy sportkocsiban...
Két motor és két váltó – a Honda Jazz városban és városon kívül is otthon érezheti magát.

 

Épségben és biztonságban

Kompakt, de a menetbiztonságot illetően mindent képzeletet felülmúl.

Mi árulhatna el többet az új Honda Jazz nyújtotta menetbiztonságról, mint hogy a töréstesztekre szakosodott Euro NCAP a kategória legbiztonságosabb modelljének választotta? A típus korábban már megszerezte az ötcsillagos minősítést, ezt fejelte most meg azzal, hogy kiérdemelte a legbiztonságosabb modellt illető „Kategória legjobbja - 2015” díjat. Évről-évre jobb tehát...

Fejlett Vezetéstámogató Rendszer

Vezetést segítő és egyéb menetbiztonsági eszközöket felsorakoztató csomagunk Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is magában foglal. Mint afféle őrangyal, úgy vigyázz Önre!

Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszély áll fenn valamilyen autó előtti objektummal.

Guminyomás-ellenőrző Rendszer

Ez a kiegészítő jelentősen fokozza a menetbiztonságot, ugyanis folyamatosan felügyeli az abroncsok nyomását, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha nyomásvesztést érzékel.

Automatikus távolsági fényszóró

Folyamatosan figyeli az időjárási, illetve fényviszonyokat, és automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, ha szükséges.

Alkonyérzékelős automatikus fényszórók

A Jazz fényszórói alkonyérzékelő szenzort kaptak, így automatikusan bekapcsolnak, ha a rendszer szenzorjai úgy érzékelik, hogy lement a nap, vagy egyéb okból romlanak a látási viszonyok.

Esőérzékelős ablaktörlő

Az első ablaktörlő azonnal működésbe lép, ha esni kezd, sebessége pedig automatikusan a csapadék intenzitásához igazodik. Ez azt jelenti, hogy mindig a kormányon tarthatja kezét és az utat figyelheti.

Hajtsa önt is a kalandvágy!

Foglaljon állást, és tűnjön ki a tömegből!

Üljön a Jazz X-Road volánja mögé és legyen életre szóló kalandok részese! A hangsúlyos, terepjárós megjelenés még vagányabbá teszi városi autónkat, ugyanakkor hasznos is, hiszen az alsó díszlécek, az oldalelemek, a kerékjáratiív-borítások és a küszöbszoknyák megvédik a karosszériát a horpadásoktól, illetve karcolásoktól, az X-Road szőnyegek pedig segítenek megőrizni a beltér tisztaságát.

 

MERJEN KÜLÖNBÖZNI!

Ha szeretné még energikusabbá tenni a Jazzt vagy extra
védelemre vágyik, feltétlenül érdemes megismernie felszereltségi csomagjainkat.

 

Könnyűfém keréktárcsák

Mindegy, milyen stílust szeretne kifejezni autója kerekeivel – itt biztosan megtalálja az igazit.

15” ORCUS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
15” ORCUS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
A 15 colos Orcus könnyűfém keréktárcsa GunPowder Black fényezéssel és fényes, áttetsző lakkozással rendelhető
15” CHARON KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
15” CHARON KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
A 15 colos Charon könnyűfém keréktárcsa Rombo Silver színben pompázik, és fényes, áttetsző lakkozással kínáljuk.

 

VÁLASSZON SZEMÉLYISÉGET!

Ez az Ön Honda Jazze – fejezze ki egyéniségét eredeti kiegészítőinkkel!

Fejlett menetbiztonsági eszközök

A Honda Jazz segít Önnek, hogy elkerülje azokat a vészhelyzeteket, amelyekbe egy hagyományos autóval nagy valószínűséggel belekeveredne.

A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer például szól, ha irányjelzés nélkül elhagyja sávját, a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer pedig figyelmezteti, ha – kis sebességnél – baleset kockázatát érzékeli. Mindkét rendszer vizuális és hangjelekkel hívja fel a vezető figyelmét a közelgő veszélyekre.

Belső kényelem

A Honda Jazz villámgyorsan alkalmazkodik minden igényéhez.

Óriási csomagtartója már alaphelyzetben is rendkívül praktikus, de a számtalan módon variálható Mágikus Ülésrendszer teszi igazán különlegessé. Mindegy, hogy mit szállít, befér majd a Jazzbe, miként a beszállás sem okozhat gondot, hiszen mind a négy ajtó szélesre tárható. Az utastérben a kivételesen nagy fej- és lábtér nyűgözi le az utasokat, olyan, mintha eggyel magasabb kategóriába tartozna az – állítható magasságú, divatos kárpitokba bújtatott első ülésekkel kínált – modell.

Üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás

Az új Honda Jazz egyszerre takarékos és fürge.

Hatfokozatú kéziváltója révén közvetlen vezetési élményt nyújt, menetstabilizálója pedig folyamatosan, egymástól függetlenül szabályozza a kerekekre jutó hajtóerőt, így mindig biztos a tapadás és nem kell alul-, illetve túlkormányozottságtól tartania. Az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot, ugyanis a közlekedései lámpáknál automatikusan leállítja az erőforrást, majd újraindítja azt, amikor eljön az ideje.

Közvetlen vezetési élmény

Az érintőképernyővel társított Honda CONNECT Önt és utasait is szórakoztatja az utazások során.

Ha csatlakoztatja USB- vagy Bluetooth-kapcsolatra képes okostelefonját, böngészhet az interneten és kihangosítóként is használhatja a rendszert. A hétcolos érintőképernyő háttérképét Ön állíthatja be, egyúttal élvezheti a Garmin navigációs rendszer és a digitális rádió (DAB) előnyeit. Az már csak hab a tortán, hogy a HDMI-csatlakozó révén álló helyzetben akár filmeket is nézhet.

Könnyű manőverezhetőség

A Honda Jazz segít Önnek, hogy elkerülje a koccanásokat és karcolásokat kis tempónál.

Az első és hátsó parkolóradarokra épülő rendszer figyelmezteti, ha túl közel hajt valamihez, a tolatókamera pedig pontos képet nyújt az autó mögötti területről. Ráadásként a Hegymeneti Elindulássegítő Rendszer megakadályozza, hogy visszaguruljon az emelkedőkön, míg a fékről a gázra helyezi lábát, az Aktív Városi Fékrendszer pedig folyamatosan figyeli az autó előtti részt, és figyelmeztet, egyszersmind lassít a veszélyhelyzetekben.

Dokumentumok

Munkatársak

Szövő Zsolt István
Értékesítési vezető
+36-30-933-8800
Németh Gabriella
Értékesítő
+36-30-209-1008